Mat på bok

Det är en djungel detta med mat till barn. Aldrig har det känns viktigare än nu dock, när mjölken sinar efter förra veckans hemska magsjuka som tog hela familjen. Lillen växer så det knakar och igår försökte han verkligen krypa, men det är ju så tröttsamt. Det tro jag det som vet att han kanske skulle behöva er mat för att kunna bli stor och stark! Men frågan - Hur gör man?, är mycket enklare än svaret. Jag vet inte hur mycket en 7månaders behöver äta. 

Vi är ute ur idet nu...

Först dök pappa Björn ner i sjukan och det så illa att han hamnade på sjukhuset för koll och dropp. Därefter fyllde baby Björn sina blöjor med liknande sörja några dagar med utslag som biprodukt, och sist sjöng jag mamma Björn in i kören med full röst och kräktes som aldrig förr. FY FÖR MAGSJUKA! Vi mår bra idag, efter en veckas frånvaro från världen. Endast jag har virusprickar (eller rosor snarare) över hela kroppen som vittnar om min tunga batalj med viruselendet. Som tur är - jag van! Ha ha ha ha haaaaa (monsterskratt)
Dagens äventyr blir en sakta promenad i den vackra dagen utanför. Kan knappt vänta! Först är det - tvätt, disk, påklädning och matning som står på schemat. =)

Dags att komma tillbaka!

DET ÄR VÅÅÅR!!!
Nu är det dax att damma av min gamla sovande blogg. Efter ett rotande i gamla filer och mail hittade jag tillbaka den och det känns som ett kärt återseende! Nu ska jag fortsätta skriva om mina vardagsäventyr, utmaningar och underbara kliv! Glappet mellan dagensdatum och de andra inläggen beror på livet som kom emellan. Sånt händer eller hur?!
Lite kort uppdatering om mig:
Namn: Camilla
Ort: Umeå
Familj: sambo Tim och sonen Charlie. Norska skogskatterna Ogdahl och Throll.
Jobb: föräldraledig - doktorand till vardags =)
Hobby: att sy se gärna mina alster på http://www.sysidan.se/member/view.htm?ID=11109
och en massa andra saker som är roliga att pyssla med...

RSS 2.0